At planlægge et bryllup er en af de mest spændende, men også en af de mest udfordrende opgaver, som mange…
Ved de fleste af de skønne bryllupper vi laver, vil det være på en lokation, hvor der er køkken til rådighed. Ikke altid et stort industrikøkken, men et hvor varm og kulinariske retter kan komme til. Her vil det være vores virksomhed Privatkok der kokkerer til den helt store guldmedalje. Fordelen ved dette er mange:
– Ingen mad i varmekasser.
– Folk kan følge med i processen, mens der bliver fortalt historier.
– Det er mere lukrativt med private kokke.
– Personligheden og nærværet, med private kokke der præsenterer
Hos Privatkok køres der ikke med faste menuer, men ligesom med alt andet, planlægges den i tæt samarbejde med parret. Men, hvordan kan en bryllupsmenu så ud? Det kunne f.eks. være således
Forret: Mosaik af laks rullet i støv, gelé på syltet agurk, radise, crutons, syrlig mayo og havens urter
Hovedret: Rosastegt amerikansk culotte, grov puré på ærter, confiteret kartoffel, brændt løg, årstidens grønt samt kraftig rødvinsglacé
Dessert: Nye jordbær, hvid chokolade/lime mousse, karamel og brachetto-sirup
Natmad: Byg-selv flæskestegssandwich Kontakt os endelig, så hjælper vi også med Jeres bryllup.
At planlægge et bryllup er en af de mest spændende, men også en af de mest udfordrende opgaver, som mange…
Lej blomster till jeres bryllup Blomster og dekorationer Ja, du læste helt rigtigt. Vi kan godt lide at gøre noget…
Lej en toastmaster Lej en toastmaster igennem bryllupsbureauet.dk I har sikkert prøvet det før. Altså, været til en fest eller…
Bryllupsmad Bryllupsmenu Maden er et af de helt store samlingspunkter, og dette gælder naturligvis også til et bryllup. For nogle…
Personlig opdækning til bryllup Skal jeres bryllup have et personligt og lukrativt præg? Vores fantastiske samarbejdspartner Helmer Design kreerer de…